סורבט, שמרים וכו'

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/05/2006 | 21:57 | מאת: אלעד

האם רכיבים שונים (סורבט, שמרים, מייצב טבעי, סוכרוז, שום שמיר), הנוספים לפולי סויה מהם עשויות גבינות סויה המיוצרות בישראל, משנים באופן מהותי את תכונותיה הבריאותיות המפורסמות של הסויה המקורית ממזרח אסיה?

01/06/2006 | 08:33 | מאת: מעין זעירא

שלום אלעד, גם במזרח השימוש בגבינות סויה ובמוצרים אחרים שהם תוצאה של סויה מעובדת , הוא מאד נפוץ ,המוצרים והתוספים שציינת הם מוצרי סויה מעובדת... ניתן לאכול סויה שאינה מעובדת כמו "אדממה", פולי סויה- נראים כמו קטניות אחרות וניתן לקנותם בחנויות הטבע במשקל ובחנויות האסיאתיות,זו הצורה הכי בריאה, ישירה וזמינה של הסויה . חג שמח!

01/06/2006 | 09:20 | מאת: אלעד

מעין חג שמח, תודה על תשובתך, אולם היא עונה לשאלה שלא שאלתי ואינה עונה לשאלה ששאלתי, דהיינו: האם הוספת הרכיבים שציינתי לגבינות הסויה הנמכרות בארץ משנה, או לא משנה, באופן מהותי את תכונותיהם הבריאותיות המפורסמות של מזונות הסויה המקוריים מהמזרח הרחוק (כן או לא)? כמו כן, האם המידע המפורסם על תכונותיהם הבריאותיות מבוסס על מחקרים רציניים?

מנהל פורום נטורופתיה