מלח ללא נתרן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/04/2006 | 11:44 | מאת: דוד

מה דעתך על מלח ללא נתרן ככלל, ועל NOSALT בפרט?

לקריאה נוספת והעמקה
26/04/2006 | 17:19 | מאת: רמי

מלח נטול נתרן מורכב אם אני לא טועה על אשלגן זאת אומרת יש לו בדיוק תגובה הפוכה מבחינה מבריאותית למלח רגיל שמורכב מנתרן שגורם לכל הבעיות -לחץ דם גבוה ושאר רעות חולות אבל הטעם גורם שמוצר זה מוצא את עצמו ללא שימוש אני מצאתי דרך לתת טעם טוב לאוכל . אני מערבב כמויות שוות של התבלינים הבאים כמון ,כורכום, זעטר, פפריקה מתוקה, 3 שיני שום כתוש ,רבע כפית מלח 50% נתרן, ושמן זיית מעולה לפי הטעם מערבב טוב ומורח את האוכל. לא לבשל עם התערובת כי שמן זיית שחיממתי גרם לי לכולסטרול גבוה

27/04/2006 | 20:06 | מאת: מעין זעירא

שלום רם, ציינת תערובת נהדרת , אניממליצה לך על תבלין פשוט ביותר במקום מלח - סומק או על אצות - גם תחליץ למלח בנוסף לדבריי מהקישור הקודם.

27/04/2006 | 20:02 | מאת: מעין זעירא

שלום דוד , אני מאוד ממליצה על מלח אשלגני- על בסיס של אשלגן במקום נתרן- במיוחד למי שסובל מלחץ דם גבוה, הטעם שלו דומיננטי , אך הוא מומלץ ביותר . כל טוב!

13/11/2011 | 15:00 | מאת: משה

אודה לך אם תמליצי לי על שם המוצר או חברה תודה

מנהל פורום נטורופתיה