תוספי מזון וסרטן
דיון מתוך פורום נטורופתיה
תודה על תשובותיכם המהירות. מיכיוון שאני מאוזנת עם אלטרוקסין רציתי לשאול מה מהמצליבים או איך לאכול אותם. אם אני אוכלת כרוב זה גורם לי לתחושת נמנום עזה ,בלתי נשלטת.כמו כן אני אלרגית לזרעי פשתה. מה במקומם?
כורכום ידוע גם כמונע וגם כטיפול במחלה לכן כדאי להוסיף למזון וגם להיתיעץ עם נטורפטית בקשר לתמצית כורכום שהיא מרוכזת מאוד לגבי השימוש בה מכיר שלי שחלה בסרטן בגזע המוח מקבל מנטרופט טיפול בתמצית כורכום, הסרטן אומנם לא נעלם אך הוא הוקטן במימדיו והוא למד לחיות איתו . אני ראיתי תוכנית בערוץ החיים הטובים על הסרטן והוצג שם מיקרה של אישה בת 30 שקיבלה את סרטן השד היא קיבלה כימוטרפיה הסרטן נעלם אך חזר אחרי 3 חודשים ואז היא קיבלה הקרנות ואז היא קיבלה את בשורה המרה שהסרטן היתפשט בגופה בלית ברירה היא פנתה לרפואה המשלימה הטיפול שהיא קיבלה הוא - למשך 4 חודשים לא אכלה שום מזון מהחי כל המזון היה אורגני היא קיבלה חוקנים ממיצי פירות היתעמלות באויר הצח ושיחות בקבוצת תמיכה (הכל היה בקנדה שם הרפואה המשלימה נימצאת בבתי החולים ) אחרי 4 חודשים הסרטן נעלם , בטלויזיה היא ניראתה יפיפיה וזוהרת לכן אין לאבד שום תיקוה וכדאי לחשוב על מה שכתבתי
שלום יפית, אני מבינה מדברייך, שיש לך גם תת פעילות של בלוטת התריס אם את מטופלת באלטרוקסין.. לכן לא כ"כ הבנתי מה השאלה לגבי המצליבים? המצליבים כולם- כרוב, כרוב ניצנים, ברוקולי,כרובית וכ'ו.. הם מזונות גויטרטגנים כלומר: מעכבים פעולה של יוד כמו כן גם: צנוברים, דוחן, חרדל, לפת ,פולי סויה ואלה מזונות שיש להמנע מהם בתת פעילות של בלוטת התריס. אם את אלרגית לזרעי פשתן את יכולה להחליף אותם במקורות אחרים של אומגה 3 כמו דגי ים צפוני: סלמון, טונה, מקרל, הליבוט וכו'... או אגוזים, זרעים -אגוזי מלך למשל... רק בריאות!