אצות ים
דיון מתוך פורום נטורופתיה
גובי, רציתי לשאול אותך שאלה חשובה מאוד אני נוטלת תוספי אצות שונות כך: KELP וקפסולה אחת פעם ביום, SPIRULINA 3 טבליות שלוש פעמים ביום, CHLORELA 3 קפסולות שלוש פעמים ביום (תוספם של סולגר) וכן MODIFILAN 3 קפסולות פעם ביום. רציתי לדעת האם כל האצות מכילות יוד, ורציתי לדעת אם זה לא יותר מידי יוד? מודה על תשותך זה דחוף לי, לא רוצה לעשות לעצמי נזק (לא מתייעצת עם הרופא שלי הוא נגד כל הדברים האלו.........!) תודה! זה מה ששאלתי אותו. ותיראו מה הוא ענה! לא ציני לקוני? אני רוצה לגיד לכם שהוא ירד לשפל ! מתיחחס לאנשים כמו אל זבלים! שיעוף מהפורום תיכף וייד!
. נשמע מעט מוזר שאת חוששת לקחת תוספים מסוימים שמא יגרמו לך נזק ,ובכל זאת לוקחת אותם. 2. אם את לא מתיעצת עם הרופא שלך, כפי שאת טוענת, מדוע שלא תפני למטפל אלטרנטיבי שילמד את המקרה שלך מקרוב ותתיעצי איתו? הפורום הזה לא בא להחליף יעוץ פרטני. זו לא מטרתו. בברכה, גובי www.cure-cancer-naturally.com
זה כלום ציפי! הוא מוחק באופן שיטתי את כל השאלות שלא מוצאות חן בעיניו! הוא ממש דיקטטור! נבקש שהוא לא ינהל יותר את הפורום! גם אם נצטרך לפנות לערכאות גבוהות! עוף גובי!
שלום ציפי, אני לא מבינה בכלל מה מטרת ה"שאלה" הזו בפורום נטורופתיה. מאחר ואין לה מטרה ראויה היא חשודה לי מאוד ונראה לי שיש אג'נדה נחבאת ! מה שגובי ענה זו תשובה מאוד אחראית ורצינית. אני באמת לא רואה מה הבעיה. הוא כתב לך ובצדק אין לקחת תוספים כל כך רציניים על דעת עצמך, במיוחד אם יש ברקע סרטן (אני מניחה שיש כי הפורום של גובי הוא טיפול אלטרנטיבי בסרטן). הוא אומר לך פשוט שכדאי שתגשי למטפל ליעוץ יותר רציני ולא תמשיכי לקחת תוספים על דעת עצמך ובניגוד לעיצה שקיבלת מרופאך. מה הבעיה ? למה ציפית כששאלת שאלה כזו ? זה כמו להגיע למגיד עתידות ולבקש חזרה את הכסף אם הוא רואה עתיד פסימי. כדאי שתבדקי עם עצמך את המקור לטינה הזו שיש בך. מאחלת לך שנת של בריאות, השלמה וסובלנות.