פשתן טחון - שימוש נכון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/10/2005 | 22:50 | מאת: עדן

קראתי שהיעיל ביותר הוא לטחון את הגרגרים ולאכול מייד ואמנם כך אני נוהגת אבל, האם זה משנה עם מה אוכלים אותם? אפשר עם מוצרי חלב, למשל עם יוגורט דנודנה? בתושה מראש

09/10/2005 | 08:55 | מאת: רויטל ברמן

הי עדן, חשוב להקפיד שהגרגרים הטחונים לא ייכנסו למזון חם או יחוממו לפני האכילה. מעבר לזה את יכולה לאכל אותם עם כל דבר. בתאבון.

מנהל פורום נטורופתיה