שימוש בחומץ

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/10/2005 | 11:18 | מאת: טליה

רויטל שלום, רציתי לשאול מהי המלצתך בנוגע לשימוש בחומץ בסלטים וכדומה. החומץ עליו אני מדברת מכיל צבע מאכל, חומר משמר (סודיום בסולפיט) וחומץ. (אני מניחה שהחומץ אינו בריא- אך האם הוא גם מזיק?) והאם ישנם תחליפים בריאים. תודה רבה, ושנה טובה ומתוקה

לקריאה נוספת והעמקה
09/10/2005 | 01:57 | מאת: איילה

בסה"כ אין שום בעיה עם חומץ ואין שום סיבה שהוא לא יהיה בריא אבל כשמדובר בחומץ עם כל מיני תוספים למיניהם כמו צבעי מאכל וחומרים משמרים אז הוא באמת לא בריא. לידיעתך נטורופטים ממליצים על חומץ כשיש חוסר חומציות בקיבה (היפוכלורהידריה) כאחת מאפשרויות הטיפול.

10/10/2005 | 09:51 | מאת: רויטל ברמן

ב-ר-ו-ר שאני מאוד לא ממליצה להכניס לפה שום דבר שמכיל צבע מאכל או חומר משמר ! החומץ המומלץ הוא או חומץ תפוחים או חומץ בן יין או חומץ בלסמי. בריאות שלמה ושנה טובה.

מנהל פורום נטורופתיה