בהמשך לשמן ומרגרינה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/10/2005 | 18:37 | מאת: ה.א.צ

הי רויטל ותודה רבה על התגובה שלך. בהמשך לתשובתך שאלתי עוד שאלה והיא מופיעה למטה לאחר תשובתך. אשמח מאוד אם תוכלי לענות לי על שאלה זו, בתודה מראש ה.א.צ

05/10/2005 | 22:19 | מאת: תמי

רוצה, אם אפשר לשאול עוד שאלה בנושא: מה לגבי שמן חמניות? האם הוא מומלץ פחות משמן קנולה? ועוד משהו: האתיופים משתמשים במשהו דמוי תמרים מעוכים במקום שמן. הסבירו לי שהשמן שלנו עבר זיכוך כל כך הרבה פעמים שכבר לא נשאר בו שום דבר טוב. ידוע משהו על השומן המדובר? האם הוא גם 'ריחני'? או שאפשר להשתמש בו ללא חשש השארת שובל מחשיד???

07/10/2005 | 10:15 | מאת: רויטל ברמן

שמן חמניות גם טוב אבל קנולה קצת יותר מבחינת ההרכב שומנים שלו. מה שחשוב זה שמן שיהיה כתית ולא מזוכך - כלומר אחרי מינימום התערבות חיצונית וחימום (אשר הורסים את כל מה שטוב בו מלכתחילה). אני לא מכירה את המוצר האתיופי. שבת שלום.

מנהל פורום נטורופתיה