טחינה מעורבת של זירעי פישתן ושומשום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/09/2005 | 21:37 | מאת: גיל

הנני מתכוון ליישם את המלצתה של רויטל ולטחון בביתי זירעי פישתן. האם ניתן לטחון יחד זירעי פישתן ושומשום במטחנה ולצרוך את התערובת שמתקבלת? או שצריך להפריד בין שניהם, הן מבחינת האיחסון והן מבחינת הלקיחה?

09/09/2005 | 09:50 | מאת: רויטל ברמן

שלום גיל, אין בעיה לערבב, אכסן את התערובת בכלי רטום במקפיא. לי פשוט נראה יותר שימושי להפריד משום שלערבב תמיד אפשר כפית וכפית - למשל, אבל ברגע שכבר מעורבב אי אפשר להפריד חזרה. בתאבון.

מנהל פורום נטורופתיה