שאלות לגבי קנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/07/2005 | 17:33 | מאת: מורן

שלום רב, אני בתהליך החלמה מקנדידה. הנטורופתית שלי המליצה לי לקחת לציטין אחרי האוכל לעזור לתהליך העיכול - שאלתי היא מה התרומה של הליציטין. כמו כן, האם מותר אבקת אפיה? תודה מראש מורן

26/07/2005 | 18:49 | מאת: טניה

אני מדבר מתוך ידע מדעי. החום בארץ גורם לתנאי לחות והתפתחות של זנים רבים של פטרות. אם יש לך קנדידה כרונית הדייאטה לא תעלים אותה גם אחרי שנה. רק טיפול ישיר עושה את זה. טניה

26/07/2005 | 21:05 | מאת: א'

הי מורן קראי מה אני עשיתי נגד קנדידה בהודעה יותר מוקדמת בדף זה בפורום. נכון שהפטריה עלולה לחזור ולכן צריך להקפיד אח"כ על פרוביוטיקה, טיפול מקומי מונע לפעמים וגם לאכול סוכר וקמח לבן מאוד במתינות - לוותר עד כמה שאפשר אך לא קיצוני כמו בדיאטת ההחלמה מקנדידה.יש תחליפים מצוינים, טעימים ובריאים, בטח לקמח לבן. פינוקים - אין מי שלא מרשה לעצמו קצת קינוחים מדי פעם אחרי שהגיעה ההחלמה. בהצלחה

27/07/2005 | 18:19 | מאת: רויטל ברמן

שלום מורן, אבקת אפייה מותר וללטיצין אין ככל הידוע לי תכונות מיוחדות לעיכול... הוא טוב להורדת כולסטרול. בריאות שלמה.

מנהל פורום נטורופתיה