ממתיק בשם ליצוף

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/07/2005 | 17:49 | מאת: שולה

שלום, קראתי על ממיק בשם ליצוף, האם הוא מוכר לכן? ממה הוא עשוי? מותר ליצרוך אותו בזמן בקנדידה? בתודה מראש שולה

02/07/2005 | 18:02 | מאת: שולה

http://www.tivoni.com/book2003.php?page=29 רשום שהוא מאזן רמות סוכר. אני יותר מחצי שנה בטיפול לקנדידה, והמצב מצויין. לי מותר להשתמש ב" לי צוף" הזה? שולה

02/07/2005 | 18:08 | מאת: שולה

הנה התמונה, מקווה שאפשר להוסיף כאן תמונות. http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/DownloadFile.asp ואם אי אפשר להוסיף כאן תמונות, אז הינה הקישור התמונה של לי צוף: http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/DownloadFile.asp

03/07/2005 | 10:37 | מאת: רויטל ברמן

שלום שולה, הליצוף מכיל בעיקר פרוקטוז (סוכר פרות) ומים, ועוד כמה רכיבים מועטים. כלומר זה בהחלט עדיף על פני דבש, סוכר, ריבה וכו' מבחינת ערך גליקמי. עדיים לסוכרתיים ולמי שבדיאטה דלת סוכרים (קנדידה למשל) אני ממליצה להסתפק בפרי השלם, אשר מכיל פרוקטוז ביחד עם הסיבים התזונתיים של הפרי. גם כאן יש פרות המכילים גלוקוז ולא פרוקטוז והם לא מומלצים (ענבים, אבטיח, מנגו,מלון, פרות טרופיים). כל טוב.

מנהל פורום נטורופתיה