ממתיק בשם ליצוף
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום, קראתי על ממיק בשם ליצוף, האם הוא מוכר לכן? ממה הוא עשוי? מותר ליצרוך אותו בזמן בקנדידה? בתודה מראש שולה
http://www.tivoni.com/book2003.php?page=29 רשום שהוא מאזן רמות סוכר. אני יותר מחצי שנה בטיפול לקנדידה, והמצב מצויין. לי מותר להשתמש ב" לי צוף" הזה? שולה
הנה התמונה, מקווה שאפשר להוסיף כאן תמונות. http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/DownloadFile.asp ואם אי אפשר להוסיף כאן תמונות, אז הינה הקישור התמונה של לי צוף: http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/DownloadFile.asp
שלום שולה, הליצוף מכיל בעיקר פרוקטוז (סוכר פרות) ומים, ועוד כמה רכיבים מועטים. כלומר זה בהחלט עדיף על פני דבש, סוכר, ריבה וכו' מבחינת ערך גליקמי. עדיים לסוכרתיים ולמי שבדיאטה דלת סוכרים (קנדידה למשל) אני ממליצה להסתפק בפרי השלם, אשר מכיל פרוקטוז ביחד עם הסיבים התזונתיים של הפרי. גם כאן יש פרות המכילים גלוקוז ולא פרוקטוז והם לא מומלצים (ענבים, אבטיח, מנגו,מלון, פרות טרופיים). כל טוב.