גרגירי חומוס ושעועית לבנה קפואים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/04/2005 | 12:38 | מאת: שירן

שלום רב, אני אוכלת כמעט כל יום גרגירי חומוס מבושלים שאני מכינה. אך ההכנה היא ארוכה שעורכת שעות רבות. לכן אני שואלת אותכן לגבי גרגירי חומוס קפואים. האם הוא בריא? ומה לגבי גרגירי שעועית לבנה קפואה? האם הם כבר מבושלים? אני יודעת שיש גם שעועית וחומוס בקופסאות שימורים, דעתכם זה מזון בריא? אשמח לקבל ממכם תשובות.

21/04/2005 | 15:52 | מאת: מעין זעירא

שלום שירן, המזון הבריא ביותר הוא הטרי.... כל המזונות הקפואים, קופסאות שימורים וכ'ו... יש בהם תוספי מזון לשימור והם כמובן, פחות מומלצים. חג שמח!

21/04/2005 | 18:36 | מאת: משמר

שקיות הקפואים אינם מכילות חומרים משמרים. טמפרטורת הקיפאון משמרת היטב. קופסאות השימורים גם כן אינן מכילות משמרים. בדרך כלל נהוג להרתיח את תכולת הקופסא ואז לסגרה ולאטמה נגד מיקרואורגניזמים זרים. עם זאת, הכי טוב לבשל טרי ולהקפיא בעצמך......

מנהל פורום נטורופתיה