קנדידה
דיון מתוך פורום נטורופתיה
לאילנה שלום, הפרוסה שלי היא מלחם ללא שמרים וללא סוכר, עכשיו אולי בכל זאת תוכלי לעזור לי מה אפשר למרוח בפרוסה ? אני לא אוכלת כל היום לחם אלא בבוקר.
את יכולה למרוח טחינה, חומוס או כל ממרח אחר שעושים בבית ולא כזה שקונים. אגב, העניין הזה שצריך לאכול לחם בלי שמרים משום שקנדידה היא פטריית שמר, אין לו ביסוס והוא טפשי למדי ולו רק משום העובדה שהשמרים מתפיחים את הבצק בעת שהם מפרישים דו תחמוצת הפחמן, אולם הם מתים בעת האפיה ומה שנשאר זה רק ההתפחה. את יכולה להשתמש בלחם אפוי עם שמרים או בלי שמרים ובתנאי שלא יהיה מקמח לבן, עם עדיפות לקמח שיפון מלא.