קנדידה
דיון מתוך פורום נטורופתיה
אובחנה אצלי קנדידה מערכתית לפני חודש וחצי והתחלתי טיפול, האם אתם יכולים להמליץ לי על דברים שניתן למרוח על פרוסה כי כבר נמאס לי לאכול כל הזמן אותו דבר, אולי תוכלו לחדש לי?
אני סובלת מהבעיה. יש לך מטפל להמליץ לי עליו?
תתחילו בזה שתפסיקו עם הפרוסה בכלל. ובקיצור, קודם כל להפסיק עם כל סוכר שהוא ובכללו גם העמילן שהוא רב סוכר המצוי במוצרי מזון עשויים קמח. כלומר תפסיקו עם כל מזון העשוי בצק. תמשיכו בלאכול כל יום על קיבה ריקה יוגורט מסוג ביו. אפשר גם לעשות שטיפה וגינלית עם יוגורט כזה ובתנאי שאין בו סוכר. המלצות נוספות תוכלו למצוא בהודעות קודמות.
שלום שרון, יש המון אפשרויות מריחה על פרוסת הלחם /פריכית אורז גם בתפריט קנדידה! למשל: אבוקדו, טחינה, חומוס, ג. עיזים, לבנה עיזים, טונה,ביצה .... עוד??? וכולם מומלצים עם איזשהו ירק : נבטי אלפלפא, עגבניה, מלפפון, גזר וכ'ו... רק בריאות!
אני מתקנת את חברתי, כמובן שפריכית אורז לא מומלצת בשום פנים בזמן קנדידה בגלל ערך גליקמי מאוד גבוה שיש לה. אם כבר אז רק לחם משיפון מלא בלבד וללא שמרים.