קנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/03/2005 | 13:55 | מאת: שרון

אובחנה אצלי קנדידה מערכתית לפני חודש וחצי והתחלתי טיפול, האם אתם יכולים להמליץ לי על דברים שניתן למרוח על פרוסה כי כבר נמאס לי לאכול כל הזמן אותו דבר, אולי תוכלו לחדש לי?

לקריאה נוספת והעמקה
21/03/2005 | 16:17 | מאת: יסמין

אני סובלת מהבעיה. יש לך מטפל להמליץ לי עליו?

21/03/2005 | 22:10 | מאת: אילנה (נטורופטית)

תתחילו בזה שתפסיקו עם הפרוסה בכלל. ובקיצור, קודם כל להפסיק עם כל סוכר שהוא ובכללו גם העמילן שהוא רב סוכר המצוי במוצרי מזון עשויים קמח. כלומר תפסיקו עם כל מזון העשוי בצק. תמשיכו בלאכול כל יום על קיבה ריקה יוגורט מסוג ביו. אפשר גם לעשות שטיפה וגינלית עם יוגורט כזה ובתנאי שאין בו סוכר. המלצות נוספות תוכלו למצוא בהודעות קודמות.

22/03/2005 | 22:21 | מאת: מעין זעירא

שלום שרון, יש המון אפשרויות מריחה על פרוסת הלחם /פריכית אורז גם בתפריט קנדידה! למשל: אבוקדו, טחינה, חומוס, ג. עיזים, לבנה עיזים, טונה,ביצה .... עוד??? וכולם מומלצים עם איזשהו ירק : נבטי אלפלפא, עגבניה, מלפפון, גזר וכ'ו... רק בריאות!

23/03/2005 | 15:13 | מאת: רויטל ברמן

אני מתקנת את חברתי, כמובן שפריכית אורז לא מומלצת בשום פנים בזמן קנדידה בגלל ערך גליקמי מאוד גבוה שיש לה. אם כבר אז רק לחם משיפון מלא בלבד וללא שמרים.

מנהל פורום נטורופתיה