חליטת עלים ירוקים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/02/2005 | 09:49 | מאת: תמי

שלום לבנות, האם זה המקום? או שפורום תזונה? ננסה... האם... כדאי לחלוט עלים ירוקים (כמו למשל תרד או חובזה, עכשיו העונה), לבישול? למשל לפשטידה או ירקות. או שהחליטה מוציאה מהעלים הרבה דברים טובים? האם כדאי להסתפק בחיתוך ובישול? תודה על תשובתכן

03/02/2005 | 11:45 | מאת: לילך נהרי

תמי שלום, עלים ירוקים תמיד מומלץ לאכול טריים ואפילו לא חתוכים. אבל מי יכול ללעוס עלי חוביזה טריים?! אולי הפרות בשדה. לכן כברירת מחדל, העיקר שתאכלי עלים ירוקים, בשלי אותם, חלטי אותם, הוסיפי לפשטידה ולקציצות ובתאבון!

04/02/2005 | 22:57 | מאת: תמי

מנהל פורום נטורופתיה