דלקת בשומן
דיון מתוך פורום נטורופתיה
לפני כשבועיים נשך אותי כלב, ולאחרונה נוצר במקום מעין גוש. הרופאה אבחנה את זה כדלקת בשומן ונתנה לי אנטיביוטיקה. האם יש תחליף טבעי לאנטיביוטיקה במצב כזה?
התשובה היא -לא, אין תחליף לאנטיביוטיקה במצבים כאלו. זה לא כ"כ נורא לקחת פעם ב... אנטיביוטיקה-רק רצוי לצרוך במקביל פרוביוטיקה(החיידקים החיוביים). רק בריאות אורן מזרחי
לדלקות כרוניות קשות יש פותרון טבעי ויעיל מי מזור אנרגטיים לקבלת דף מידע ופרטים שלחי אימייל ונשמח לעזור לך בברכת בריאות טבעית
הגיע הזמן לשמוע מכם תשובה לענין.
התקופה השלישית יחידת מבוא: 1. הבהירו את המושג "המלחמה הקרה" והציגו את גילוייה. הבהרת המושג: מושג זה: המלחמה הקרה מבהיר כי המאבק שהיה בין הגוש המערבי הדמוקרטי לבין הגוש המזרחי הקומוניסטי, היה מאבק שבו לא ישתמשו המעצמות בנשק חם. מאבק זה יתאפיין בעיקר במהלכים מדיניים וכלכליים ובאירועי לחימה מקומיים. המלחמה הקרה התנהלה בשנים: 1945- 1949 בעיקר ביבשת אירופה ועם התייצבותו של "מסך הברזל" התפשטה המלחמה הקרה בשנות החמישים למזרח הרחוק ואחר כך גם עברה למזרח התיכון ליבשת אפריקה ולאמריקה הלטינית. בין הגושים המזרחי והמערבי היו מתחים עד כדי התנגשות צבאית. גילויי המלחמה הקרה: *יצירת מסך ברזל: בקיץ 1946 נאם צ'רצ'יל ראש ממשלת בריטניה לשעבר באוניברסיטת פולטון. בנאומו קבע את המונח "מסך הברזל"- קו גבול חדש החוצה למעשה את יבשת אירופה. "מסך הברזל" מנע כל קשר ומגע בין מדינות המערב ובין מדינות המזרח, הקרע בין שני הגושים הביא להקמת ארגונים כלכליים, ארגונים פוליטיים וארגוניים צבאיים המאפיינים כל גוש. העימות בין שתי הגושים הביא למרוץ גרעיני ולפיתוח נשק בלתי קונבציונאלי. יצירת "מסך הברזל" הביאה גם לחלוקתה של גרמניה לשניים החלק המערבי והחלק המזרחי, גם הבירה ברלין חולקה לשניים: ברלין המזרחית וברלין המערבית. *ברית ורשה: ברית ורשה שהוקמה בשנת 1955הייתה התגובה של ברית המועצות לברית נאט"ו בשנה זו הקימו הסובייטים ברית צבאית לשיתוף פעולה של מדינות מזרח אירופה בורשה. זהו ארגון צבאי של מדינות הגוש הקומוניסטי כנגד ברית נאט"ו של הגוש הדמוקרטי המערבי. 2. הציגו את עמדת המעצמות בדיון באו"ם בשאלת ארץ ישראל. בשנת 1947 החליטה עצרת האומות המאוחדות להקים ועידת חקירה מטעם האו"ם לענייני ארץ ישראל אשר תחקור את שורשי הבעיה בין היהודים לבין הערבים והבריטים ותמליץ על פתרון לבעיית ארץ ישראל בעקבות מסקנות הועידה קוים דיון באו"ם בשאלת ארץ ישראל. *עמדת ברית המועצות: לפני נעילת העצרת (14 במאי 1947) קרא נציג ברית המועצות במפתיע להקים מדינה יהודית לצד מדינה ערבית כשהדגיש את השואה שעבר העם היהודי וכישלון אירופה בהגנה על העם היהודי. נאומו סייע להחלטה חיובית. בסוף המליצה הועדה על חלוקתה של א"י לשני מדינות עצמאיות, יהודית וערבית. עם קבלת ההמלצות מונתה ועדה מיוחדת " אד הוק" כדי לדון בהמלצות. נציגי היהודים טענו שהם מסכימים לחלוקה והנציגים הערבים דחו את ההצעה. * עמדת ארה"ב: בהתחלה ההחלטה של ארה"ב לא הייתה ברורה, משרד החוץ האמריקני נקט עמדה פרו ערבית ברורה בהדגישו את חשיבות הנפט הערבי . מצד אחר הנשיא טרומן הפגין עמדה פרו ציונית מפני שהיה זקוק לקול היהודי לבחירות לנשיאות שעמדו להיערך כעבור שנה. לאור עמדת ברית המועצות לא יכלה ארה"ב לנקוט עמדה מנוגדת.