דם מהאף
דיון מתוך פורום נטורופתיה
היי., יש לי בן שהוא בן 4 עוד חודשים והיום בלילה הוא קם שכולו דם שירד לו מהאף זו כבר הפעם השלישית בחודשיים שלושה האחרונים שפיתאום יורד לו דם ., האים זה קורה או שאני צריכה להתחיל לידאוג? אני נוראה דואגת .,אנא תענו לי בהקדם . בתודה האמא שדואגת .
לקריאה נוספת והעמקה
שלום רב בד"כ מדובר על נטייה מולדת לדימום עקב נימי דם מוחלשים המתרחבים בנקל במצבי חום בעיקר בקיץ, אך גם בחורף בהשראת תנור חימום שמיכת פוך וכיו"ב. ישנם טיפות המכווצות כלים דם. כדאי לברר עם רופא הילדים. הנטייה חולפת בגלאי בגרות. בברכה רמי מור
שלום לך, צדק רמי כשכתב לך שזו נטייה הנובעת מנימים חלשים. בדר"כ כשהאויר מאוד יבש הנימים מתפקעים. נסי לשים לו בחדר מכשיר אדים בלילה ותראי אם זה יעזור. בנוסף, אם הילד נוטה למשוך הרבה את אפו למדי אותו להמנע מזה ולקנח את האף בברז מים בעדינות. חורף חם :-)