לוף(כרישה) יש חומר לגבי זה מבחינה רפואית ?
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום גברות נכבדות, מישהו הימליץ לי ואני לא זוכר מי ולמה אבל אני אוכל וזה גם טעים. אני מדבר על הירק שיש לו טעם של בצל והוא כמו בצל ירוק גדול. תודה מראש. כל טוב
תומר שלום, כרישה עשירה בתרכובות גופרית המצויות גם בבצל ובשום ומסייעות במניעת מחלות שונות כמו סרטן. נוסף על כך, הן תורמות לדילול הדם ולמניעת מחלות לב. הכרישה עשירה גם בסיבים תזונתיים שחלקם תורמים להורדת רמת הסוכר בדם, בנוגדי חמצון ובברזל. בתאבון!
שבת שלום והרבה כל טוב