לוף(כרישה) יש חומר לגבי זה מבחינה רפואית ?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/12/2004 | 12:56 | מאת: תומר

שלום גברות נכבדות, מישהו הימליץ לי ואני לא זוכר מי ולמה אבל אני אוכל וזה גם טעים. אני מדבר על הירק שיש לו טעם של בצל והוא כמו בצל ירוק גדול. תודה מראש. כל טוב

23/12/2004 | 21:27 | מאת: לילך נהרי

תומר שלום, כרישה עשירה בתרכובות גופרית המצויות גם בבצל ובשום ומסייעות במניעת מחלות שונות כמו סרטן. נוסף על כך, הן תורמות לדילול הדם ולמניעת מחלות לב. הכרישה עשירה גם בסיבים תזונתיים שחלקם תורמים להורדת רמת הסוכר בדם, בנוגדי חמצון ובברזל. בתאבון!

24/12/2004 | 10:10 | מאת: תומר

שבת שלום והרבה כל טוב

מנהל פורום נטורופתיה