סוכר קנים, מולסה
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שוב שלום לבנות הפורום, שכחתי לשאול לגבי סוכר קנים ומולסה. במה הם טובים יותר מסוכר לבן והאם הם בגדר ה'סביר' לאכילה אצל ילדים? תודה
שלום תמי, מולסה היא נוזל מתוק עשיר בויטמינים ומינרלים ובייחוד בהרבה ברזל. כשמפיקים את הסוכר הלבן המגעיל הריק מכול תוכן זורקים את כול הטוב - הסיבים, הויטמינים, המינרלים שנמצאים בצמח קנה הסוכר - זוהי המולסה. לכן הם הרבה יותר מומלצים גם למבוגרים וגם לילדים, אבל בל נשכח , כי מדובר עדיין בסוכרים פשוטים ולכן רצוי להגביל אותם ולא לתת יותר מדי .. בהצלחה, שבוע טוב.
ולסוכר קנים יש את אותו הרכב כמו סוכר לבן - + לכי על מולסה.