סוכר קנים, מולסה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/11/2004 | 13:22 | מאת: תמי

שוב שלום לבנות הפורום, שכחתי לשאול לגבי סוכר קנים ומולסה. במה הם טובים יותר מסוכר לבן והאם הם בגדר ה'סביר' לאכילה אצל ילדים? תודה

13/11/2004 | 19:47 | מאת: מעין זעירא

שלום תמי, מולסה היא נוזל מתוק עשיר בויטמינים ומינרלים ובייחוד בהרבה ברזל. כשמפיקים את הסוכר הלבן המגעיל הריק מכול תוכן זורקים את כול הטוב - הסיבים, הויטמינים, המינרלים שנמצאים בצמח קנה הסוכר - זוהי המולסה. לכן הם הרבה יותר מומלצים גם למבוגרים וגם לילדים, אבל בל נשכח , כי מדובר עדיין בסוכרים פשוטים ולכן רצוי להגביל אותם ולא לתת יותר מדי .. בהצלחה, שבוע טוב.

14/11/2004 | 10:05 | מאת: רויטל ברמן

ולסוכר קנים יש את אותו הרכב כמו סוכר לבן - + לכי על מולסה.

מנהל פורום נטורופתיה