מי יוגורט , אבקת חרובים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/11/2004 | 14:23 | מאת: תמי

שלום בנות ותודה על כל התשובות שתי שאלות לי אליכן 1. האם אתן יודעות מה יש במים שנשארים אחרי שמסננים יוגורט (בתוך הבד נשארת גבינה- 'לבנה'). האם יש במים דברים חיוניים? 2. האם אפשר להשתמש באבקת חרובים בתפריט קנדידה?

03/11/2004 | 11:10 | מאת: רויטל ברמן

הי תמי, במים יש שאריות חלבון אולי ותו לא. שום דבר חשוב. אבקת חרובים היא בהחלט מותרת בדיאטת קנדידה בעיקר כתחליף נהדר לקקאו. כל טוב.

מנהל פורום נטורופתיה