חלב-עזים, ויוגורט עזים-ביו 3% שומן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/09/2004 | 14:39 | מאת: שקד

שלום לכן, הפסקתי לאכול מוצרי גבינה וחלב בגלל שיש לי קנדידה. אני אוכלת רק יוגורט ביו. היום קניתי חלב- עזים טהור, ויוגורט עזים ביו 3% שומן. ביוגורט עזים ביו רשום שהוא מכיל כך: חלב עזים מפוסטר בתוספת ביפידוס, ואסידופילוס. שאלתי היא האם מותר אותם כאשר יש פטרייה וגינלית? בחלב-עזים לא רשום בתוספת ביו או אסידופילוס, האם זה בסדר בשבילי? האמת שקראתי רבות על קנדידה בפורום, ולא מומלץ מוצרי חלב בגלל שהם גורמים ללחות אשר לא מטיבה עם הקנדידה. אך מה לגבי חלב עזים ויוגורט ביו של עזים הם גם גורמים ללחות או שזה שונה מחלב פרה? אשמח לקבל את עזרתכם, שקד

לקריאה נוספת והעמקה
19/09/2004 | 15:22 | מאת: רויטל ברמן

הי שקד, יוגורט עיזים ביו הוא מוצר החלב המומלץ ביותר עבורך. התוספים הם של פרוביוטיקה - חיידקים ידידותיים, אשר מאוד מומלץ לקחת בזמן קנדידה, בתור תוסף נפרד, כך שעל אחת כמה וכמה בתוך היוגורט. חלב עיזים ניגר זה פחות כדאי בגלל סוכר החלב שקיים בחלב (ופחות ביוגורט, לכן היוגורט יותר חמוץ). זה לא משנה מה סוג החלב מבחינה זו. כל טוב.

מנהל פורום נטורופתיה