לחם שאור מקמח שיפון וגזים
דיון מתוך פורום נטורופתיה
האם לדעתכן יש קשר בין לחם שאור מקמח שיפון לבין ריבוי גזים ???... זהו המרכיב היחיד בתפריט שחוזר בכל יום, בכל שאר מרכיביי התפריט יש גיוון. אם כן, מה אפשר לקחת כדיי לנטרל את הבעיה שמתחילה מיד לאחר הארוחה... כן, נכון, גם אני בדיאטת אנטי-קנדידה.. תודה
הי תמי, ראשית אולי לא ראית, בהתכתבות האחרונה שלך כאן כתבתי שכל המייל שלי נמחק - גם התמונות שבטח שלחת אליי של התאומים. אז סליחה ואשמח אם תשלחי לי אותן שוב. לשאלתך, לחם זה בהחלט יכול לתרום לבעיית גזים, כמו גם כל מזון המכיל סיבים במערכת עיכול חלשה (חלשה מקנדידה). הפתרון הוא: 1. ללעוס ביסודיות את המזון ולאכל לאט. 2. לא לשתות הרבה במהלך הארוחה (מדלל את מיצי הקיבה ומחליש את עיכול המזון). 3. פרוביוטיקה את כבר לוקחת. 4. להמנע משתייה מוגזת (גם דיאט) ומלעיסת מסטיקים. 5. להמנע בינתיים מקטניות (פול, עדשים, חומוס, שעועית, אפונה יבשה...) ומירקות מצליבים (כרוב/ית, ברוקולי, צנון/ית,קולרבי ...). 5. אם כל זה לא עוזר - ישנם צמחי מרפא מרירים אשר עוזרים לעיכול - בעיצת נטורופת. המשך שבוע טוב.
המייל באמת חזר עם הודעה שהכתובת לא פעילה, אנסה לשלוח שוב. וחוץ מזה... נדמה לי שבאמת גם לקטנים יש יותר גזים מהרגיל. 1. לא תמיד יש לי זמן לאכול לאט- אנסה 2. לא שותה בכלל בארוחה 3. נכון 4. לא נוגעת (לצערי הרב אפילו לא בסודה... מ-א-ד מתגעגעת למשהו אחר ממים...) 5. אם לא עדשים אז גם לא מג'דרה... ולא חומוס ממרח תוצרת בית... לא נשאר מה למרוח... משעמם כל הזמן אבוקדו... 6. אצור קשר עם הנטורופתית, חשבתי לנצל את הקו הישיר איתכן. תודה על העזרה אנסה לשלוח שוב תמונות ביי.