למה אסור קמח לבן בקנדידה? הוא מכיל סוכרים?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/09/2004 | 14:49 | מאת: עינת

12/09/2004 | 19:31 | מאת: לילך נהרי

עינת שלום אכן קמח לבן אסור בקנדידה מ 2 סיבות - הוא מכיל שמרים שאסורים בדאטת קנדידה והוא מכיל פחמימות פשוטות שבגוף נהפכות בקלות לסוכרים. שנה טובה!

13/09/2004 | 00:28 | מאת: עינת

שלום לילך, באמת בקמח לבן יש שמרים? בחיי שלא ידעתי זאת. חשבתי שבקמח תופח יש חומר מתפיח. אך מה לגבי קמחים אחרים למשל קמח שיפון או קמח מלא אורגני? גם אסור? לפי ידיעתי כאשר מכינים לחם אז מוסיפים חומר תופח או שמרים. אך הקמח עצמו נקי ללא חומרי תפיחה. אני חושבת שאולי את טעית, לא יכול להיות שהקמח הלבן או המלא בלבד מכילים שמרים, ממש לא הגיוני ! רק לידע כללי: עם קמח או בלי קמח, עם סוכרים או בלי סוכרים, עם שמרים או בלי שמרים... הפטרייה חוזרת מחדש ולמרות כל הדיאטות הללו. אז מה זה משנה אם אני הכין למשל קציצות והוסיף קמח מלא, מה כבר זה משנה הרי הפטרייה תחזור שוב. מה שכן אני לחלוטין לא אוכלת סוכרים ומתוקים כי זה ברור שזהו הדבר העיקרי שהפטרייה אוהבת. ולמרות זאת כפי שציינתי הפטרייה חזרה. לפי דעתי כפי שכתוב פה בפורום וגם אני מצטרפת לדעה: הפטרייה לעולם תישאר... בתודה, עינת

מנהל פורום נטורופתיה