חלב סויה של אלפרו

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/08/2004 | 09:55 | מאת: שלי

שלום בתקופה האחרונה אני שמה לב שבחלב סויה של אלפרו (ביו, רגיל), יש חתיכות בפנים (בחלב רגיל זה נחשב למקולקל), ולפעמים ממש חתיכות רציניות גביניתיות עם משקעים בכוס לאחר השתייה..האם המשמעות של זה שהחלב מקולקל? אין ריח מיוחד, אני לא ממש יודעת לזהות מזון מקולקל...תאריך התפוגה תקין וזה מופיע כבר לאחר פתיחת הקופסא. תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
21/08/2004 | 17:33 | מאת: לילך נהרי

זה לא אומר שזה מקולקל, פשוט לא כול כך מעורר תאבון...

04/09/2010 | 22:57 | מאת: ספיר

גם אני שותה רק חלב סויה ויש בזה חתיכות כאלה גבינתיות וזה ממש מוציא את התאבון מבינה אותך במאה אחוז ואת לא מדמיינת

מנהל פורום נטורופתיה