נשירת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

03/10/2004 | 21:08 | מאת: ש.ג

בננו בן 5 וחודשיים נשרו 2 השניים למטה בגיל 4 וכעת נשרה גם השן הקדמית למעלה האם מצב זה נורמלי או שיש לו חוסרבמשהו?

05/10/2004 | 07:38 | מאת: ד"ר ג'יין רונן

שיניים קדמיות תחתונות נושרות בדר"כ בממוצע בין 4,5 ל 6ש' ו עליונות בין 6 ל7,5 ש' לא ציינת אם השיניים הקבועות בקעו. אמנם הנשירה קצת מוקדמת אך לא מדאיג, ולא מראה על חוסר. יתכן ובקיעת שיני חלב היתה מוקדמת. בברכה, ג'יין.

27/02/2005 | 20:02 | מאת: סער

אני ילד בן 14 ונשרה שן ניב לאחר שהתנדנדה זמן מה אני מודאג האם במקומה תצמח שן חדשה בגילי אנא עזור לי לקבל תשובה שלילית או חיובית כמו כן אשמח לקבל מה עושים הלאה באם אתשובה שלילית תודה מראש סער

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים