ציחצוח שיניים לילדה שלא מוכנה..

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

20/09/2004 | 00:17 | מאת: הדס א

ביתי בת שנתיים וחצי וניסיתי כבר הכל .מברשות עם פרצופים משחות שיניים עם טעם טעים הכל... וכלום לא הולך היא נירתעת ממגע השערות של המברשת בפייה מה עושים???????????????? אנא עזרו לי לפני החורים.... הדס תודה

נסי להסביר לה את חשיבות הצחצוח, ישנם ספרים וקלטות שמסבירים על החיידקים וחורים בשיניים, את יכולה גם לקחת אותה לרופא שיניים שיסביר ויראה לה ואולי זה יעזור . נסי תוך כדי משחק או שיר או צחצחו יחד את והיא או שאת תצחצחי לה והיא לה וכו אבל אל תותרי ישנם ילדים שרגישים למגע בכלל ולמגע בפה בפרט אם זה המקרה צריך ממש בהדרגה עם עזרה של רופא שיניים מומחה לילדים לפתור את הבעיה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים