שיניים לא ישרות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

13/09/2004 | 14:54 | מאת: טל

יש לי ילד ב-7 שהשיניים שלא נשרו למטה והשיניים שצמחו במקומם לא צמחו בצורה ישרה (צמחו טיפה פנימה מהשיניים האחרות). האם זה יסתדר או לא?

19/09/2004 | 10:44 | מאת: ד"ר יעל פרי פרונט

השאלה שלך לא ברורה , אבל בכל מקרה קשה לתת לך תשובה מה יהיה בעתיד כי לא תמיד גם רופאי השיניים יכולים לדעת, ובהחלט לא ניתן לתת לך תשובה בלי לראות את הילד לכן גשי איתו לרופא שיניים לילדים והוא יוכל לתת לך תשובה יותר ברורה, בכל מקרה גם אם זה יסתדר או לא כרגע לא ניתן לעשות הרבה ורק בעתיד לשקול ישור שיניים.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים