כתמים לבנים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

13/09/2004 | 08:28 | מאת: ענבל

שלום לבני בן השנה ו9 מספר כתמים לבנים על 2 השיניים הקדמיות [כמו כתמים על הציפורניים] מה הסיבה ומה ניתן לעשות? תודה ושנה טובה עם הרבה הרבה בריאות ענבל

קשה מאד לתת לך תשובה מדויקת בלי לראות את הילד, כתמים אלו יכולים להיות מספר דברים בניהם גם התחלות של עששת ( חורים ) ולכן המלצתי היא לגשת במהרה לרופא שיניים מומחה בילדים ואם הכתמים עדין לא חורים ניתן למרוח פלואוריד מקומי ומניעה או במידה ואלו חורים לבצע שיחזורים ( סתימות )

11/05/2005 | 14:31 | מאת: מחקרים מנוגדים

"הנזק מעודף פלואוריד הוא הופעת כתמים לבנים על כותרת השן"-ציטוט. ד"ר אהרון שיפר, מומחה לרפואת השן ולמחלות חניכיים.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים