צחצוח שיניים - בן 1.7 שנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

28/08/2004 | 22:57 | מאת: זהבה סופר

בני בן ה- 1.7 שנה מסרב לצחצח שיניים, ניסיתי ביחד איתו, ניסיתי לתת לו לצחצח לבד, הראיתי לו שגם אביו וגם אני מצחצחים, החלפתי משחות בטעמים שונים, אך הוא עדיין מסרב לשתף פעולה, במקרה הטוב, לאחר שאני משחקת איתו וכו' הוא נעתר לפתוח הפה ואני מצליחה מעט להעביר המברשת על שיניו. זקוקה לעצה. בתודה ובברכה

30/08/2004 | 09:27 | מאת: ד"ר ג'יין רונן

האם ניסית לנקות עם צמר גפן רטוב וקצת משחה ?? יש גם אצבעון קטן שאפשר איתו לצחצח בעדינות, ואחרי שהוא מתרגל אפשר לחזור למברשת השיניים.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים