נפיחות בחניכיים בגיל 4

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

19/08/2005 | 13:44 | מאת: אלונה

בתי בת 4 שנים והיא סובלת כבר שבוע ימים מכאבי שיניים שנובעת מנפיחות בחניכיים, הערכתי היא שצומחות לבתי שיניים טוחנות, האם אני צודקת? ובאיזו דרך אוכל להקל עליה מלבד השימוש בג'ל להרגעה? אודה לכם על תשובתכם.

20/08/2005 | 12:30 | מאת: ד"ר רונן ג'יין

לאלונה שלום, אי אפשר לתת דיאגנוזה וטיפול בלי לראות את הנפיחות. אינך מתארת בשאלתך באם הנפיחות היא מקומית או בכל החניכיים ולכן מומלץ לגשת לרו"ש מומחה לילדים לאבחנה וטיפול עפ"י מידת הצורך. בברכה, ד"ר ג'יין רונן.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים