שיניים חותכות שלא בוקעות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

15/12/2016 | 20:20 | מאת: שני

שלום רב, לביתי החלו לבקוע שיניים בגיל שנה וארבעה חודשים. כיום היא בת שנתיים וחודש ועד כה בקעו לה 4 שיניים חותכות עליונות, ניב אחד למעלה, שתי טוחנות למעלה, 2 שיניים חותכות תחתונות מרכזיות ועוד שתי טוחנות תחתונות. האם הגיוני שטרם יצאו לה שתי השיניים החותכות הצדיות התחתונות? אני לא רואה סימן קרוב ליציאת שיניים אלו. תודה רבה

03/01/2017 | 19:14 | מאת: ד"ר רוזן-ולטר

פעמים רבות נראה סדר בקיעה במשנן החלבי, אין לזה משמעות קליני, כדאי להיות במעקב אצל רופא שיניים מומחה לילדים החל כבר בגיל זה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים