שן שלא צומחת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

15/11/2016 | 15:22 | מאת: חגית

שלום לבתי בת 8, עקרו שן קדמית עליונה מתנדנדת לפני כחודשיים, (עקב כאבים בעת נשיכה ואכילה) ועד היום לא צמחה השן. בזמנו צילמו המקום והשן הקבועה נמצאת ונראתה בצילום תקינה. עד עכשיו השניים צמחו כמעט מיד. האם יש סיבה שאינה צומחת? האם להתחיל לדאוג? אציין עוד שהשניים צמחו מאוחר לאחר גיל שנה ובסדר לא נכון, וגם כעת נופלות בסדר לא נכון. זוהי השן הרביעית שנופלת כשכל האחרות מהלסת התחתונה. אודה על עצתכם

22/11/2016 | 12:38 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

מהנתונים שתארת לא צפויה להיות בעייה, יש להמתין בסבלנות ולהיות במעקב תקופתי רגיל אצל רופא השיניים

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים