דלקת בחניכים דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

02/10/2016 | 08:18 | מאת: שיר

שלום לבת שלי בת 12 החניכיים נעשו בצד שמאל בשינים למעלה ובשן אחת מאחור אדמומיות וכאב ביומיים האחרונים זה נראה כמו דלקת עד שאני אגש איתה לרופא שיניים כי פשוט זה חג אז רציתי לשאול אם מותר לה לצחצח שינים עם משחה בשם מרידול והאם יש במשחה הזאת חומר מנטה? כי אסור לה משחה עם מנטה או מנטול והאם מותר בגיל הזה לצחצח יום יומי עם מרידול?...היא משתמשת ביום יום במשחה בשם אלו פרש טבעית ללא מנטול. אודה לתשובה דחופה.

06/10/2016 | 09:29 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, אם יש בעיה או אי נוחות יש לפנות לרופא שינים, לא ניתן לאבחן ללא בדיקה. על כל אריזת משחה רשומים כל המרכיבים , את צריכה לבדוק את הרשום .

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים