עיכוב בצמיחת שיניים ראשונות אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

12/09/2016 | 11:16 | מאת: סיון כהן

שלום רב, בתי בת 11 חודשים ועוד לא צמחו לה שיניים. מה שכן ראיתי שמתחילה לצאת לה שן למעלה טוחנת לפני הקדמיות. האם זה אמור להוות בעיה בהמשך האם יש סיבה לדאגה? חשוב לציין שבני הגדול לקראת גיל 9 חודשים הצמיח שיניים קדמיות ראשונות. תודה מראש על המענה,

15/09/2016 | 10:35 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום , גיל 11 חודשים אינו נחשב איחור משמעותי בבקיעה.גם סדר בקיעת השיניים החלביות יכול להיות שונה.בכל מקרה זה הגיל לבדיקה ראשונה אצל רופא שיניים מומחה לילדים, אז תוכלי לקבל תשובות שמתייחסות ספציפית לבתך.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים