שיני חלב שבורות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

06/09/2016 | 14:48 | מאת: שלומית

ביתי בת שנה וחודשיים החליקה בבית ושברה את שני שנייה הקידמיות בחלקון הפימי התחתון של השן יש לה מין שבר שנראה כמשולש ביקרנו אצל רופא שיניים שטען כי אין הרבה מה לעשות רק להמתין ואין צורך בצילום כי אין מה לטפל כרגע טען עוד כי 80 אחוז השניים לא יחזיקו לטווח הארוך ויחליפו צבע ויפתחו דלקות האם מומלץ לשמוע חוות דעת נוספת ? אין סיכוי שהשניים יתחזקו במשך הזמן ? או שזה ממש אבוד .. ציין כי הן אינן מתנדנדות

11/09/2016 | 11:21 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, ככל שהשבר עמוק יותר , יש יותר סיכון לסיבוך כגון דלקת, אם יש אפשרות ליצור כיסוי של קו השבר , הסיכון יורד. חשוב מאוד להמשיך מעקב ( כולל צילומים) מומלץ אצל רופא שיניים מומחה לילדים וטיפול על פי הצורך. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים