שיניים הבוקעות מאחורי שיני חלב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

08/07/2016 | 19:05 | מאת: שירלי

שלום, לבן שלי, בן 6, צומחות 2 שיניים תחתונות קידמיות מאחורי שיני החלב מבלי שאלה מתנדדות בכלל.. האם לתת לזמן לעשות את שלו או להגיע לביקורת אצל רופא? האם יהיה צורך לעקור אותן? תודה רבה

12/07/2016 | 13:46 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, חשוב ללכת לרופא שיניים שיקבע האם יש סיכוי שינשרו מעצמן או שיש צורך בהתערבות. אם הן יציבות לגמרי ככל הנראה יהיה צורך ב"עזרה" חשוב לא להכין את הילד עם הסברים שעלולים להיות מפחידים יותר מאשר "מכינים" תנו לרופא השיניים (מומחה לילדים) לעשות את ההסבר על מנת שהחוויה תהיה קלה ונעימה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים