שיניים קבועות לא צומחות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

03/03/2016 | 21:16 | מאת: נגה

לבני בן ה 6.5 נשברו שיניים קידמיות ואז צמחו שיני ניבים שאותם עקרו וכבר עבר שנה וחצי ושינים קבועות לא צומחות... הוא עוד 4 חודשיים בן 7

08/03/2016 | 12:49 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, אני מניחה שמדובר בשיניים עודפות ולא ניבים שבקעו במקומם של החלביות שנשברו. כדאי להיות במעקב אצל הרופא המטפל , שיש לו את כל ההיסטוריה מבחינת הממצאים וגם מבחינת צילומים . הטווח הממוצע לבקיעה של קדמיות עליונות הוא 7-8 , כך שבשלב זה אין איחור, אך יש להתייחס למכלול הנתונים שאיני מכירה. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים