שיני חלב שבורות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

12/02/2016 | 22:08 | מאת: מאיה

שלום, בתי בת שנה וארבעה חודשים נפלה על פניה, שתי השיניים העליונות הקדמיות נשברו, לשתיהן נשברה חתיכה מהפינה של השן. יכול להיות שאחת מהשניים גם זזה טיפה. מכיוון שעכשיו שישי בערב התקשרתי למוקד ואמרו שאין מה לעשות כרגע ובתחילת השבוע לגשת לרופא שיניים. בתחילת השבוע אלךלרופא כמובן, אבל בינתיים- מה עושים במקרה כזה של שיני חלב? תודה!

ברוב המקרים אין צורך לעשות דבר רק מעקב , אם יופיעו סיבוכים כמו זיהום יש צורך לטפל וזה ברוב המקרים מופיע מספר שבועות או חודשים מהחבלה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים