טיפול שיניים לילדה בת שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

23/01/2016 | 20:40 | מאת: לירון

היי ביתי הקטנה נהגה לישון עם בקבוק עד גיל שנתיים בערך. ויש לה עששת בארבע שיניים קדמיות בלסת העליונה. מאז שהפסקתי עם הבקבוק העששת נעצרה (כשנה וחצי) אך לצערי לפני שנה היא קיבלה מכה בשתי השיניים הקדמיות ויש בהן שטף דם. היא לא סובלת מכאב או דלקות- אך המליצו לי לטפל לעקור את שתי השניים הפגועות ולעשות סתימה בשתי האחרות. כמובן שהטיפול צפוי להיות בהרדמה מלאה, ואני מאד מאד מאד חוששת מזה. אשמח להבין האם זה הכרחי. וקצת על ההרדמה שכל כך מפחידה אותי

02/02/2016 | 11:37 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום לירון, האם הייתם אצל רופא שיניים מומחה לילדים ? בגיל של בתך יש לא מעט ילדים שעוברים טיפול עם גז צחוק ויש גם אפשרויות ביניים נוספות שיש לשקול על פי הצורך במיוחד שמדובר במעט טיפולים יחסית. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים