בקיעת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

26/12/2015 | 15:54 | מאת: תמרה גבריאלוב

שלום. לבן שלי בן חצי שנה בקעו שני שיניים מרכזיות לפני כשבוע וחצי. היום אני רואה בחניכיים שלו את אותו התופעה שהייתה בבקיעת שיניים מרכזיות תחתונות. מצד שמאל אני רואה טיפה נפוח ומשהו לבן. האם זה יכול להיות שבדרך יש לו שן צדדית שמאלית? יש ליווי של חום 38.3 כממוצע ונזלת עם שיעול. תודה

29/12/2015 | 09:11 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

תשובתי אליך משום מה נקלטה כשורה חדשה... רשמתי לך שייתכן ואכן זו שן , אך ללא בדיקה לא ניתן לאשר זאת ואם נראה לא חריג או שאת מוטרדת , גשי לרופא שיניים מומחה לילדים, בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים