טיפול שיניים בהרדמה מלאה לילד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

21/12/2015 | 20:12 | מאת: הילה

שלום, הבן שלנו בן 5 ולצערי הרב יש לו 10 חורים. עומדות בפנינו 2 אפשרויות: 1. לעשות 5 טיפולים בסדציה 2. לעשות את את הכל בטיפול אחד בהרדמה מלאה. החחש מהטיפולים בסדציה זה שהילד לא ישב ובכלל לא יסכים לחזור אחרי הטיפולים הראשונים ולכן שמענו עצה שאמרו לנו לעשות את הטיפול בהרדמה מלאה ואח"כ לשמור היטב על השיניים ולהגיע לביקורות תכופות וככה לא ליצור פחד מרופא שיניים. נשמח לשמוע את דעתכם ומה היתרונות והחסרונות לכל אפשרות. תודה רבה!

בהחלט כאשר יש עומס טיפולים רב מומלץ לטפל בהרדמה כללית ולא לבצע 5 טיפולים בסדציה

22/12/2015 | 17:32 | מאת: הילה

בהרדמה כללית יש סכנות ממש מפחידות. או שגם הסדציה לא פשוטה?

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים