שינוי משחת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

11/11/2015 | 21:32 | מאת: ליאת

שלום, הבן שלי בן 5 ועשרה חודשים. עד כה השתמש במשחת שיניים וולדה. הבנתי שבגיל כזה צריך כבר לעבור למשחת שיניים עם פלואוריד, אבל הבעיה היא שהוא עדיין לא מצליח לירוק את משחת השיניים בסוף הצחצוח. אשמח לדעת האם בכל זאת לעבור למשחת שיניים עם פלואוריד או שלהישאר עם הוולדה? אציין כי יש לו כבר 4 שיניים קבועות. תודה רבה !

אין שום בעיה בבליעת משחת שיניים שמותאמת לגיל הילד, כמות הפלואוריד מותאמת לבליעה כי רוב הילדים לא ממש יודעים לירוק ושוב זה בסדר ואף מאפשר למשחה להשאר יותר בפה ולמנוע עששת

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים