נפלה שן חלבית שלמה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

25/10/2015 | 16:14 | מאת: נטעלי

בתי בת שנה ועשרה חודשים, היא נפלה והשן הקדמית העליונה נפלה בשלמותה. היינו במיון ילדים והיא נבדקה אמרו שלא ניתן לעשות כלום אלא להמתין לבקיעת שן קבועה בגיל 6. האם זה מדויק? זה לא אסטטי והייתי רוצהצ לעשות שחזור כלשהו. מה דעתך? בברכה נטעלי

ממליצה המשך מעקב אצל רופא שיניים לילדים כי יתכן שגם השיניים הסמוכות נפגעו ועלולות לשנות צבע או אפילו לקבל זיהום לגבי שיקום , הדבר אפשרי אבל דורש שיתוף פעולה למידה והדבקה של פלטה , לא נראה לי מתאים בגיל צעיר זה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים