בקיעת שיניים אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

24/10/2015 | 18:46 | מאת: אפרת

שלום רב, בגיל 11 חודשים בקעו לבתי 2 שיניים ראשונות בלסת התחתונה. היום היא בת שנה וחודשיים. ונראה כי השיניים לא יצאו לגמרי אלא הן בחצי שלהן. בנוסף לא בקעו לה שיניים נוספות. האם זהו מצב נורמאלי. מסביבי לכול בני גילה בקעו שיניים למטה ולמעלה. יש לציין שאפשר לראות דרך החניכיים העליונות כי הניבים ירדו למטה אך עדיין לא בקעו. ( יש בליטה של הניבים בחניכיים למעלה ). תודה.

בקיעת שיניים נשירות יכולה להתעכב , אל דאגה ברוב המקרים השיניים בוקעות, וגם אם לא אין הרבה מה לעשות בשלב זה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים