שן מתנדנדת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

29/09/2015 | 21:33 | מאת: מעיין

שלום, היום ביתי התלוננה כי כואבת לה השן בעיקר בזמן אכילה. כשהסתכלתי בשן ראיתי שהשן מתנדנדת. מדובר בשן קדמית תחתונה. ביתי בת חמש וחודשיים. האם שן יכולה להתנדנד באופן טבעי בגיל כזה ? האם צריך לקחת לבדיקת רופא? היא ציינה שלא קיבלה מכה. נבדקת באופן קבוע אצל רופאת שיניים והכל תקין. שיניים ראשונות בקעו בגיל חמישה חודשים. במידה ומדובר בנפילה טבעית של השיניים תוך כמה זמן נופלת? תודה מעיין

נשירת שיניים בהחלט יכולה להתחיל בגיל 5 באופן תקין יש רגישות ולפעמים הילדים מתלוננים על כאב , מתי תנשור?? כל ילד בקצב שלו, תמיד מומלץ להבדק אחת לחצי שנה אצל רופא שיניים לידלים

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים