נפילה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

15/08/2015 | 14:12 | מאת: אילנית

שלום רב ביתי בת השנתיים ושבעה חודשים. נפלה קדימה על הפנים. נבלמה על ידי הידיים אבל עדיין היה דם בשן הקדמית מלמעלה בדקתי את השן. אין לא שבר ולא סדק היא גם לא מתנדנדת למגע ידי. שאלתי האם עלי לראות רופא שיניים? האם יכול להיגרם נזק לשורש של השן הקבועה באזור? והאם אם אכןיש נדנוד קל שלא הרגשתי ,זה משמעותי ומטפלים בזה? להערכתי המכה לא חזקה. אולי אפילו הדם היה מהחניכיים תודה רבה אילנית

16/08/2015 | 23:51 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום אילנית, מומלץ להיבדק על ידי רופא שיניים מומחה לילדים, ולקבל הנחיות ומעקב על פי הצורך.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים