טישטוש לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

22/07/2015 | 10:25 | מאת: רננה

ביתי לא משתפת פעולה ולא פותחת את הפה, ניסינו ללכת לכמה רופאי שיניים לילדים. הומלץ לנו ע"י כל הרופאים לעשות את טיפול השורש עם טישטוש בבית חולים אסותא. אני שומעת וקוראת על סיכונים שיש בטישטוש רציתי לשאול מה הסכנות בטישטוש

כמו בכל דבר יש סיכונים , אבל הם בהחלט תלויים בתרופה שניתנת ולכן ההסבר על סיכונים לגבי התרופה שהולכים לתת לילדה חייב להנתן לך בפירוט , ואת גם חותמת על הסכמה לטיפול ושהסבירו לך את הסיכונים בהצלחה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים