התלבטות- הרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

15/07/2015 | 12:57 | מאת: אפרת

שלום רב, לבני בן השנתיים התגלו 5 חורים. חלקם בשיניים העליונות הקדמיות ועוד אחד בשן טוחנת. תחילה הלכתי לרופאים של הקופה ושם הפנו אותי אוטומטית לשניידר, לטיפול בהרדמה מלאה, בשל גילו הצעיר. לאחר מכן הלכתי לרופאה פרטית, שטענה שזה לא מצדיק הרדמה מלאה. היא מוכנה לעשות סידרת טיפולים בגז צחוק. ולדעתה אם לא ישתף פעולה, עדיף אפילו לדחות את הטיפול בחצי שנה ולא לרוץ להרדמה מלאה. אשמח לשמוע דעה אובייקטיבית בעניין. תודה רבה!

בהחלט אפשרי לבצע את הטיפול בהרדמה כללית, אבל ניתן גם לנסות לפני כן לטפל בעזרת תרופת טישטוש, מנסיוני גז הצחוק אינו מתאים ואינו מספיק לטיפול בתינוקות בגיל זה בכל מקרה אני ממליצה לך לחפש רופא שיניים מומחה לילדים לא רופא שיניים כללי שמטפל בילדים, בהצלחה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים