כתם אפור בשיניים הטוחנות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

14/07/2015 | 12:15 | מאת: יוסי

ביתי בת שנתיים וחצי. לאחרונה שמתי לב שאני מצחצח לה את השיניים שיש לה מן כתם אפרפר על השיניים האחרונות (בשני הצדדים). כעיקרון יש לי ביקורת אצל רופאת שיניים מומחית לילדים עוד כ3 שבועות אני פשוט מפחד שהזמן קריטי וזה עלול לפגוע בשן או בשן הקבועה מתחתיה בצורה בלתי הפיכה. האם יש צורך להגיע בדחיפות לרופאה או שאפשר לחכות לתור? אציין שהילדה לא מתלוננת כלל על כאבים בשיניים ואנו מאוד מאוד מקפידים על צחצוח אצלה עם משחה עם פלואוריד מגיל שנתיים.

קשה לי מאד לחוות דעה מבלי לראות , אבל אם יש לכם תור בהקדם לא נראה לי שצריכה להיות בעיה ,

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים