שבר בשן קדמית אצל תינוקת בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

27/06/2015 | 22:15 | מאת: טל

שלום, בתי נפלה ושברה חלק ניכר משן קדמית. מה עושים ? האם ניתן לבצע השלמה של השן ? היא לא יכולה להישאר כך עד גיל שש ....

גשי בדחיפות לרופא שיניים מומחה לילדים, בגלל גילה הצעיר והשבר שאת מתארת יש סיכוי רב שיופיעו סיבוכים , ניתן ורצוי לטפל בעיקר בגיל צעיר למנוע נזקים בהתפתחות השיניים הקבועות

28/06/2015 | 14:14 | מאת: טל

היינו אצל רופא שיניים לילדים אחרי בדיקה נאמר לנו שהשן יציבה ואין צורך בצילום. האם בכל זאת ניתן לבצע השלמה ? והיכן ניתן לעשות זאת ?

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים