שן שישית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

08/06/2015 | 18:39 | מאת: גילה

היום הינו אצל רופא שיניים בני בן6 צריךבשן שישית קבועה קיטוע חוך טיפול שורש וכתר הגיונים השן לא אמורה יפול כי זו חלב איך קבוע היאלא נפלה כללהילד לא מתלונן על כאב כלל וזה בכול צד בפה ז א ארבע כאילו

בגיל 6 בוקעות שיניים טוחנות קבועות מאחור, שאינן מחליפות אף שן ובהחלט יכול להיות שמדובר בשן קבועה חדשה לגמרי. ישנם מקרים ששיניים אלו בוקעו עם פגם באמייל והשן מתפוררת זמן קצר מאד לאחר הבקיעה עד אפילו למצב בו יש צורך בטיפול בעצב השן וכתר בהצלחה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים